2009. november 24. 11:59 - semmicico

Célegyenesben ...

Csütörtökön vendégeskedtünk az Pétereknél (Péter-> lásd jobbra a fényképeket), és kiderült, hogy nagyon szívesen beugrik néhány számot énekelni! Ma este a próbán majd kitaláljuk, hogy mit énekeljen - de mindegy, mert úgyis jó lesz.

Szóval ma este lesz az egyik utolsó próbánk a koncert előtt, én "gyúrtam" is rá rendesen. Azon túl, hogy próbáltam rendesen gyakorolni, a cuccot is rendbe teszem. Eldöntöttem, a Marshall fejet viszem a 4x12-es ládával - ha hangos lesz a buli, akkor legyen nagyon hangos. Délután megyek a mesterhez hogy elhozzam a fejet. Leadtam átnézésre, de hál'istennek nem kellett rajta semmit sem csinálni, csak egy sima csőcsere lett.

Éjszaka a stratocaster-t tuningoltam. Még korábban kapott egy standard USA pickup set-et, de valami nem stimmelt a hangjával. Csilingelt, csengett bongott szépen, de vhogy nem volt elég testes a hangja (egy kőrisből készült stratocaster-nek!) - úgyhogy kicseréltem a kapacitást az elektronikában egy nagyobbra. Most úgy tűnik, hogy jó lesz - de persze majd csak este derül ki, hogy zenekarral hogyan teljesít.

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferybácsi 2009.11.24. 14:19:05

nem úgy volt, hogy péter elment külföldbe?

semmicico 2009.11.24. 14:33:51

Vazze, Feri Bécsi véletlenül kimoderáltalak ...

ha hangos lesz legyen nagyon hangos! én is készülök egy meglepetéssel!
ugyan pár napig nem voltam otthon, de előtte is és utána is a gitárok folyamatosan elöl voltak/vannak gyakorolás céljából.
az ibanez gitáron már új húrok is vannak, lehet a héten a fibenare-t is áthúrozom.

semmicico 2009.11.24. 14:34:37

@Ferybácsi: Úgy volt, úgy lesz valszeg, de most még itt van(nak).

sc.

Ferybácsi 2009.11.24. 14:52:57

@semmicico: pedig már azt hittem jött valami komment
süti beállítások módosítása