2010. október 30. 19:28 - semmicico

Lemaradás

Próbálom ledoglozni a lemaradást itt a blog-on, de ezer sok minden történt, mióta utoljára posztoltam. 

Először is egy kis magyarázkodás: sok munka volt aztán Lucát - a kislányomat - kellett kórházba vinni. A kockázatos részen már túl vagyunk, de a neheze - ami a szülőkre hárul - még csak most jön. Egy mindig  energikus, életvidám kislány szórakoztatása a kórházban... nem egyszerű feladat!

Persze sok beszámolni való is felgyűlt időközben! Először is a buli a Menta Teraszon. Sajnos Igor nem gyógyult fel (pedig megígérte :-) ) ,így hirtelen kellett egy B tervet csinálni. Hála istennek Feri megint be tudott ugrani és megmentette a csapatot és a koncertet.

A koncert nekem elég vegyes lett. Annyira kicsi hangerőn kellett játszani, hogy a gitár erősítőből kijövő hang elveszett a színpadon, többé -kevésbé süketen kellett játszani. Ja, kontroll az szinte nem volt...   Mindegy, kifelé állítólag nem volt olyan rossz. 

Aztán egy-egy próba is is becsúszott - méghozzá egészen jók! Gábris az egyik alkalom meg is jegyezte:

- Na végre gyerekek, ez most már tényleg zenélés volt!

Közben mi Feri bácsival rendszeresen látogattuk a Sápi Géza féle jam-eket és ott is jókat zenéltünk. 

Amint itt lassan a hullámok a fejem felett lecsendesednek, visszatérek a rendes kerékvágásba. Remélem, hogy pl. egy csütörtöki jam-elésen mihamarabb részt tudok venni!

Ja, és hallottam valami arról is, hogy Igor teljesen meggyógyult és van valami terve is!!!!  

sc,. 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferybácsi 2010.11.01. 07:14:51

Örülök, hogy túl vagy, túl vagytok a nehezén.
Ha már volt erőd posztolni, az jót jelent :)
igen Igornak vannak tervei! :)
süti beállítások módosítása