2011. június 26. 19:44 - semmicico

What's up, people?

Írtam korábban egy levelet Jajának:

"Hali, Kicsit eltűntünk! Én kéthetente Németországban dolgozom, Gábris szintén behavazva, az énekesek hol éppen indulnak külföldre, hol mégis itthon maradnak. Szóval a Cicót leállítottam, majd ha mindenki kicsit összeszedi magát, vagy jön a nyár-uborkaszezon majd újra élesztem. Annyi zenélés azért van, hogy Feri bácsival mi összejárunk jam-elgetni ( + 2 fiatal arc). Jó legyél, kellemes nyaralást!"


Nem titok, immár 4. alkalommal jövünk össze jam-elni a fiúkkal és nehéz lenne letagadni, hogy mindannyian nagyon élvezzük (aki nem élvezi, az meg nagyom jól titkolja). Minden próbát felveszünk és kezdenek összeállni számok, de persze "külső fül számára" egyelőre csak végtelennek tűnő gitárszólók...de alakul!   

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BB_dobos 2011.12.01. 13:40:00

mennyire halott a zenekar?
NEm kell egy dobos? :-)
süti beállítások módosítása