2010. május 13. 17:39 - semmicico

Énekest keresünk! Hirdetés

Énekesek !!!

Gyertek hozzánk énekelni! Lelkes, nem kezdő és hobbi-zenekarozás minden bájával megvert csapat vár!

Feldolgozás zenekar vagyunk, a "klasszikus" rock-blues-on kicsit túl. Noha a műsorunk gerincét gitáros számok adják jelenleg (Kravitz, Red Hot Chili Peppers, Hendrix). - ám mi ezeket a számokat nem hangról-hangra játszunk, hanem átformálva kicsit; zongoristánk nem másodrendű zenész ebben a gitár-hero zenekarban, hanem komoly szerepe van - meg-jazz-esíti még a Cocain-t is, ha kell (ha nem) !


Mostanában azonban más számokat tanulunk-tanulnánk a következő előadóktól: Jamie Cullum, John Mayer, Robben Ford, Finley Quaye, Ben Harper. Izgalmas dalok, melyekben fontos a jó, tiszta, szép hang.

Lányok előnyben! Régóta zenélünk lány énekesekkel (is) ezzel a műsorral, nagyon jól működött eddig, tehát bátran jelentkezzetek!

Látogassatok el a blog-unkra mindenféle infóért (setlist, tagok, fényképek stb.) és írjatok a email címünkre!

Vagy egyszerűen csak hívjatok fel!

semmicico.blog.hu
semmicico@gmail.com
06 30 350 37 33

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása