2010. szeptember 14. 13:39 - semmicico

Esküvő - Szeptember 4

Nagyon jó buli volt! 

Mindenki megérkezett időben, mindenki segített, és a technikai is tökélesen összeállt időben. Összedugtuk a cuccot, 1 perc hangolás és már zenéltünk is.

Samu elképesztően nagyot énekelt. Talán írok róla egy külön posztot, hogy mekkora jó  volt vele dolgozni, de ismerve, hogy Ő mennyire szerény, lehet, hogy nem is esne jól neki. Inkább csak egyszerűen ideírom, mit is mondott Feri bácsi a telefonba: 

"...Ott álltam mellette és tátott szájjal bámultam, hogy mennyire jó. Amikor el kezdett énekelni, illetve még csak oda lépett a mikrofonhoz, már akkor látszott rajta, hogy ő már énekel, hogy átvette a dal hangulatát és benne van szívvel-lélekkel. (...) Mindig ilyen énekesre vágytam... Egyszerűen hihetetlen, mit énekelt. Már a próbám is hallatszott, hogy a Knockin' on, az nagyon jó lesz. Hogy a magas hangok hogy kijönnek (...) azt szeretném, hogyha újra vele - vagy hasonlóan jó - énekessel játszhatnánk! (...) Tudod, Samu olyan volt, hogy ahogy csak ott állt közöttünk, teljesen közénk illett - úgyértem, már csak ahogy az is, ahogy kinéz..."

Sajnos egyelőre egyetlen képet sikerült szereznem.

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferybácsi 2010.09.15. 17:32:01

jajjjj, tényleg. miket nem mondtam?! most szionte még magas is meghatódok rajta :)
de tényleg így volt!...
Samu, ha véletlenül olvasnád... Köszönöm!
süti beállítások módosítása